Selecteer een pagina

Werken bij Hoogerbrugge

Wij zijn kwekerij Hoogerbrugge. Onze organisatie staat voor kwaliteit, hoge productie en prettige werkomstandigheden. Een vast team medewerkers zet zich hier dagelijks met veel passie voor in.

Om onze tomaten te kunnen produceren, zijn er tijdens de oogstperiode die loopt van maart t/m november, vele extra handen nodig. Flexmedewerkers en scholieren komen dan ons team versterken. voor deze periode zijn wij ook op zoek naar jou!

Werken als scholier

Een bijbaan in het groen, moet je doen!
Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan, kom bij ons werken. Als scholier of student ben je van harte welkom binnen ons bedrijf. Je kan bij ons werken in de vakanties en in het weekend op zaterdagochtend. Via het scholierenportaal is het gemakkelijk om aan te geven wanneer je komt werken. Kom jij bij ons werken? Solliciteren kan hier onder!

Werken als flexmedewerker

Flexmedewerkers zijn met name op ons bedrijf werkzaam tijdens de oogstperiode die loopt van maart t/m december. Onze flexmedewerkers houden zich bezig met oogsten, blad snijden, trossen snoeien en knippen, planten laten zakken en verpakkingswerkzaamheden. Tijdens de teeltwisseling in de maanden november en december hebben wij ook voldoende werk te bieden. Wil jij ook als flexmedewerker bij ons werken? Dat kan! Je moet je daarvoor aansluiten bij het uitzendbureau waar wij mee samenwerken. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Werken als vaste medewerker

Vaste medewerkers bij Hoogerbrugge zijn allemaal gemotiveerd en delen dezelfde passie en
ambitie: topkwaliteit tomaten telen en zorg dragen voor een fijne werkomgeving. Vaste medewerkers houden zich bezig met het aansturen van medewerkers, de teelt of het logistieke proces. Op dit moment hebben wij geen vacatures, maar een open sollicitatie sturen mag altijd!